Privé /Duet Les

Privé les

Studio M Pilates biedt privé lessen met gebruik van de Reformer, Cadillac, Ladder Barrel, Chair en Pilates props. Privé lessen bieden een training die afgestemd is op je persoonlijke behoeften. Start met een gedetailleerde analyse van uw houding en bewegingspotentieel. Daarna maken we een trainingsprogramma om jouw doel zo goed mogelijk te bereiken. De gecertificeerde instructeur besteedt alle aandacht voor aan jou. Privé lessen zijn dus aanbevolen voor:

  • Klanten die op een efficiënte en snelle/snellere manier hun fysieke en mentale doelen willen bereiken;
  • Klanten met lichamelijke klachten/beperkingen;  Denk aan het herstel van blessures of operaties;
  • Tijdens en na de zwangerschap;
  • Top sporters die hun sportprestatie willen verbeteren;
  • Nieuwe klanten.

We adviseren alle nieuwe klanten kennis te maken met pilates door een intake gesprek te boeken voordat ze naar een groepsles gaan.

Duet Les

We bieden ook de mogelijkheid voor duet lessen – twee klanten met één instructeur. Persoonlijke aandacht, motiverend en kosteneffectief zijn de voordelen van een duosessie. We raden een duet les aan voor klanten die vergelijkbaar zijn in hun Pilates niveau.

“Jarenlang ben ik al gewezen op een verkeerde houding en heb ik daardoor waarschijnlijk ook regelmatig serieus last van mijn onderrug. Er werd al enige tijd door mijn vrouw geadviseerd Pilates te gaan doen. Zodoende ben ik via de website van Studio M bij Maristella terecht gekomen, waarbij de hele focus op Pilates – beweging en houding – ligt.

De intake heeft Maristella professioneel gedaan mede gezien mijn rugklachten. De privélessen doet Maristella erg zorgvuldig en met passie. Ik ben hier heel tevreden over. Kortom ik raad Studio M van harte aan”.

Marcel Neomagus

Deze website maakt gebruik van cookies volgens ons privacybeleid. U gaat ermee akkoord door de website verder te gebruiken.

Privacy policy