Groep Matles

Groepsles

Onze groepslessen zijn in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. De doelen:

  • ademhaling zodat je beter gaat ademen en bewust en ontspannen wordt;
  • de verschillende bewegingen van de wervelkolom;
  • het werken van de pilates principes, je wordt van binnenuit sterker;
  • romp stabiliteit en mobiliteit;
  • het bewegen met oppositionele energie, je voelt je langer en ‘connected’;
  • het werken meer op kracht, coördinatie en balans. 

Ze zijn een integraal onderdeel van onze Pilates groepslessen.

Wat bij ons in de les centraal staat is de persoonlijke aandacht. Iedereen krijgt persoonlijke aanwijzingen. Dit is belangrijk, want elk lichaam is verschillend en iedereen reageert anders op bepaalde oefeningen.

De Mat les bij Studio M Pilates wordt ONLINE in een groepen gegeven. Wil je mat online doen? mail ons voor meer informatie.

 

“  Al meer dan 5 jaar volg ik pilates matlessen bij Studio M.  Mijn zittende beroep zorgde ervoor dat ik vaak last had van mijn nek en schouders. De lessen hebben mijn klachten verholpen en me geleerd beter op mijn houding te letten. Daarnaast merk ik dat mijn lichaam sterker, soepeler en beter in balans is.

De matlessen zijn afwisselend en bevatten naast klassieke pilates oefeningen ook aanpassing oefeningen/posities van pilates contemporary stromingen en Melt Method. Daardoor is geen les hetzelfde. Last but not least, zijn de docenten van Studio M zeer goed opgeleid. Ze zorgen dat de oefeningen effectief worden uitgevoerd. Ik kan zeker de matles bij Studio M aan iedereen aanraden!  “

Steffie Veen

Deze website maakt gebruik van cookies volgens ons privacybeleid. U gaat ermee akkoord door de website verder te gebruiken.

Privacy policy