Groep Matles Online

Matles Online

We bieden Matles alleen online aan, deze les is niet in persoon te volgen.

Voordelen Matles

  • Diepe focus op ademhaling zodat je beter kan ontspannen, ook na de les.
  • Meer stabiliteit en mobiliteit.
  • Werken aan kracht, coördinatie en balans. 

Ook online is er veel persoonlijke aandacht. Elk lichaam is verschillend en iedereen reageert anders op bepaalde oefeningen.

De Mat les bij Studio M Pilates wordt ONLINE in een groepen gegeven.           Heb je interesse? Mail ons voor meer informatie.

 

“  Al meer dan 5 jaar volg ik pilates matlessen bij Studio M.  Mijn zittende beroep zorgde ervoor dat ik vaak last had van mijn nek en schouders. De lessen hebben mijn klachten verholpen en me geleerd beter op mijn houding te letten. Daarnaast merk ik dat mijn lichaam sterker, soepeler en beter in balans is.

De matlessen zijn afwisselend en bevatten naast klassieke pilates oefeningen ook aanpassing oefeningen/posities van pilates contemporary stromingen en Melt Method. Daardoor is geen les hetzelfde. Last but not least, zijn de docenten van Studio M zeer goed opgeleid. Ze zorgen dat de oefeningen effectief worden uitgevoerd. Ik kan zeker de matles bij Studio M aan iedereen aanraden!  “

Steffie Veen

Deze website maakt gebruik van cookies volgens ons privacybeleid. U gaat ermee akkoord door de website verder te gebruiken.

Privacy policy