Groep Matles

Groep Matles

Je leert alle fundamentele Pilates-bewegingstechnieken zoals:

  • ademhaling;
  • de verschillende bewegingen van de wervelkolom;
  • het werken van de diepe spieren in je buik, rug en schouders;
  • romp stabiliteit;
  • het bewegen met oppositionele energie;
  • het werken op de mat tegen de zwaartekracht. 

Ze zijn een integraal onderdeel van onze Pilates matles.

Wat bij ons in de les centraal staat zijn de focus op het nauwkeurig uitvoeren van de Pilates oefeningen. Dit is belangrijk, want elk lichaam is verschillend en iedereen reageert anders op bepaalde oefeningen.

In de les brengen we steeds de principes van Pilates naar voren.

De Mat lessen bij Studio M Pilates worden in een kleine groepen gegeven – maximaal 9 deelnemers.

We gebruiken verschillende Pilates elementen zoals arc barrel, fitness circle, flex-band, foam roller, kussen en ballen.

“  Al meer dan 5 jaar volg ik pilates matlessen bij Studio M.  Mijn zittende beroep zorgde ervoor dat ik vaak last had van mijn nek en schouders. De lessen hebben mijn klachten verholpen en me geleerd beter op mijn houding te letten. Daarnaast merk ik dat mijn lichaam sterker, soepeler en beter in balans is.

De matlessen zijn afwisselend en bevatten naast klassieke pilates oefeningen ook aanpassing oefeningen/posities van pilates contemporary stromingen en Melt Method. Daardoor is geen les hetzelfde. Last but not least, zijn de docenten van Studio M zeer goed opgeleid. Ze zorgen dat de oefeningen effectief worden uitgevoerd. Ik kan zeker de matles bij Studio M aan iedereen aanraden!  “

Steffie Veen

Deze website maakt gebruik van cookies volgens ons privacybeleid. U gaat ermee akkoord door de website verder te gebruiken. Privacy policy