Ontmoet Maristella

Ik ben Braziliaanse, geboren in het Amazonegebied en opgegroeid in Rio de Janeiro. Ik heb een groot deel van mijn leven dans gestudeerd (ongeveer 17 jaar); klassiek ballet les aan kinderen gegeven en veel gedanst. Ik ben mijn studie begonnen aan de Escola de Dança Maria Olenewa in Rio de Janeiro. Vervolgens ben ik afgestudeerd als bachelor in Dans aan de UniverCidade in Rio de Janeiro.


Sinds 2002 woon ik in Nederland. Na mijn zwangerschap ben ik vanwege bekkeninstabiliteit, opnieuw met pilates begonnen. Tussen 2006-2008 fitness opleidingen gevolgen en gewerkte in verschillende sportscholen. In 2009 heb ik de Pilates Studio van Nannet van der Ham overgenomen. Ik begon Pilates les te geven op de manier waarin ik geloof: privé en in kleine groepen.

Ik heb Polestar Mat Opleidingen in 2009 gedaan. Daarna werd in 2011 gecertificeerd Stott Pilates docente. Vanaf 2017 ben ik MELT Method docente.

Verdieping

Omdat ik zo enthousiast ben over Pilates en Melt Methode en ik het positieve resultaat ervan zie bij mijn eigen lichaam en bij mijn klanten, ben ik constant bezig met cursus en workshops.  

Hieronder een aantal die ik genoten heb:

Fletcher Fusion Intensive Course, Fitness Fascia – Robert Schleip, Psoas – Liz Koch, Eric Franklin Method, verschillende Symposiums van Balanced Body, Stott Pilates en Polestar.

In maart 2021 begon ik Fletcher Pilates te studeren. Ron Fletcher ( 1921-2011) was één van de 1e generatie “Pilates Master Teachers”. Ik bewonder zijn prachtige werk!! Januari 2022 werd ik Fletcher Pilates® Qualified Teacher.

Mijn eigen ervaring met Pilates
Ik heb Pilates voor het eerst ervaren toen ik nog danste rond 1984. Als ondersteuning van de danstraining kregen wij een les op de mat met, toen al, terwijl ik me er niet zo van bewust was, veel Pilates oefeningen. Wat ik mij nog goed herriner is het gevoel na de les: ik voelde mij sterk, 2 cm langer en helemaal in balans. Heerlijk!!

Dat gevoel wil ik met mijn lessen aan iedereen overdragen.

Natuur, dans, sport, allerlei bewegingen en erover leren zijn mijn passie.

Deze website maakt gebruik van cookies volgens ons privacybeleid. U gaat ermee akkoord door de website verder te gebruiken.

Privacy policy