Ontmoet Maristella

Ik ben Braziliaanse, geboren in het Amazonegebied en opgegroeid in Rio de Janeiro. Ik heb 17 jaar dans gestudeerd en veel opgetreden. Daarnaast heb ik klassiek balletles aan kinderen gegeven. Ik heb dans gestudeerd aan de Escola de Dança Maria Olenewa in Rio de Janeiro. Vervolgens ben ik afgestudeerd met een bachelor in dans aan de UniverCidade.


Sinds 2002 woon ik in Nederland. Na mijn zwangerschap ben ik vanwege bekkeninstabiliteit, opnieuw met Pilates begonnen. Tussen 2006-2008 heb ik fitness opleidingen gevolgd en in verschillende sportscholen gewerkt. In 2009 heb ik de Pilates studio van Nannet van der Ham overgenomen. Sindsdien geef ik prive les en in kleine groepen.

Ik heb de Polestar MAT Opleidingen in 2009 gedaan. Daarna werd in 2011 gecertificeerd Stott Pilates docente. Vanaf 2017 ben ik ook een MELT Method docente.

Verdieping

De verdieping blijft belangrijk bij Pilates en daarom volg ik regelmatig cursussen en workshops, waaronder Fletcher Fusion Intensive Course, Fitness Fascia – Robert Schleip, Psoas – Liz Koch, Eric Franklin Method en verschillende Symposia van Balanced Body, Stott Pilates en Polestar.

Daarnaast ben ik sinds januari 2022 een Fletcher Pilates Qualified docente.

Mijn eigen ervaring met Pilates
Ik heb Pilates voor het eerst ervaren toen ik danste in 1984. Naast de reguliere danstraining deden we o.a. floor barre met veel Pilates oefeningen. Na de eerste les voelde ik me weer sterk en in balans. Dat gevoel wil ik in mijn lessen aan overdragen.

 

Deze website maakt gebruik van cookies volgens ons privacybeleid. U gaat ermee akkoord door de website verder te gebruiken.

Privacy policy