Ontmoet  Margriet

Hallo, ik ben Margriet Winkelmolen. Ik heb zo’n 20 jaar gewerkt als ontwerper, vaak lange tijd in dezelfde houding zittend achter een computer, vol deadlines en stress (en pijnlijk gespannen schouders…)

Ik woon met mijn gezin midden in Amsterdam, waar altijd vanalles te beleven is. Gelukkig heb ik naast mijn volle leven steeds wel tijd kunnen maken om te dansen, Pilates, Yoga, Tai Chi en QiGong te doen, te reizen en te lachen. Toen mijn baan wegviel, heb ik me vol overgave gestort in de wereld van Pilates.

In 2016 heb ik de opleidingen Pilates Essentials en Pilates Professional voltooid bij. Daarna ben ik niet meer gestopt met doorstuderen. Ik heb een uitgebreide opleidingen van Polestar Pilates (Mat, 2021 en Comprehensive 2023) gevolgen.

Daarbij volg ik regelmatig workshops en trainingen bij inspirerende docenten.

In de lessen die ik geef bij Studio M Pilates help ik de cursisten om hun houding te verbeteren en hun lichaam soepel en sterk te maken. De focus in mijn Pilates lessen ligt op efficiëntie, eenvoud en effectiviteit bij het uitvoeren van de oefeningen. Een bewuste ademhaling brengt je in het hier en nu en verfrist het hoofd. Door verbaal visualisaties en aanwijzingen te geven, worden mijn Pilates oefeningen beter te begrijpen en uit te voeren.

Ik help mensen om zo ontspannen mogelijk door het leven te gaan, geïnspireerd door Pilates!

Deze website maakt gebruik van cookies volgens ons privacybeleid. U gaat ermee akkoord door de website verder te gebruiken.

Privacy policy