Ontmoet  Kristel

Hallo allemaal,
Ik ben Kristel en ik kom het team van studio M pilates versterken. Ik werk al jaren in de fitnesswereld en heb de Stott Pilates matopleiding gevolgd. Ik vind het een hele mooie methode om bewust te bewegen vanuit de ademhaling, lichaamsbewustzijn en een zo optimaal mogelijk houding als voor jou haalbaar is.
Mijn allereerst pilates les was ruim 10 jaar geleden van Maristella nog in haar oude studio en ik was meteen verkocht. Ik heb jaren bij Maristella de matlessen gevolgd en de overstap meegemaakt naar deze mooie studio de ze nu heeft. Op een later moment ben ik in aanraking gekomen met de Reformer, Tower en Chair pilateslessen bij een andere docent Rina die Maristella ook goed kent.
Ik vind het ontzettend leuk en inspirerend om klanten te mogen begeleiden in het zo optimaal mogelijk bewegen. Elke dag zijn we als mens en lichaam een beetje anders als de dag ervoor. De kleine groepen en de persoonlijke aandacht die de pilateslessen bij Studio M Pilates bieden sluiten hier goed bij aan.
Als kind heb ik jaren op laag niveau geturnd waardoor ik strakke en korte spieren heb ontwikkeld. Pilates heeft ervoor gezorgd dat ik lengte en flexibiliteit heb teruggekregen. Ik heb geleerd bewust en met aandacht te bewegen tijdens de lessen. Ik wil deze kennis en ervaring graag delen.

Deze website maakt gebruik van cookies volgens ons privacybeleid. U gaat ermee akkoord door de website verder te gebruiken.

Privacy policy