Ontmoet  Gladys

Mijn naam is Gladys Nurmohamed. Ik geef pilates, yoga en stressreductie trainingen. Daarnaast heb ik een professionele achtergrond in coaching, communicatie, verandermanagement en oriëntaalse dans. 

Beweging heeft altijd een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven uitgemaakt. 25 jaar geleden ben ik met pilates gestart als ondersteuning bij mijn danstrainingen.

Inmiddels ben ik gecertificeerd pilates (Polestar) en yoga (RYT-200) docent. Ik volg regelmatig workshops en seminars om mij verder te ontwikkelen. 

In mijn lessen werk ik aan een veilige, intelligente manier van bewegen waarbij het lichaamsbewustzijn wordt bevorderd. Mijn doel is dat de studenten energiek en ontspannen de les verlaten. 

“Mijn kernwaarden zijn: passie, creativiteit en ontwikkeling. Hierbij is een gezonde balans tussen ratio en gevoel onontbeerlijk; je eigen balans vormt de basis om succesvol te kunnen zijn.”

Deze website maakt gebruik van cookies volgens ons privacybeleid. U gaat ermee akkoord door de website verder te gebruiken.

Privacy policy